Hallo!

Maak kennis met ons

Mensen van verschillende achtergronden zijn aangesloten bij Hart voor de Krimpenerwaard. Ondertussen zijn we uitgegroeid naar een fantastisch team van ondertussen meer dan 25 vrijwilligers.
Image

Dit zijn wij

Image
Leiding samenkomst
De inhoud en het verloop van een samenkomst stroomlijnen Nico, Jan en Johan. Dit doen ze met veel enthousiasme en met het oog voor persoonlijke inbreng van andere aanwezigen.
Zang & Muziek
Diverse muzikale talenten zorgen voor de begeleiding van de liederen met zang en instrumenten, zoals piano, gitaar, en accordeon. Weet je dat Bernard zelfs ieder lied op z'n accordeon speelt zonder een notenboek nodig te hebben!
Image
Image
Licht & Geluid
Geluid reguleren of aansluitingen fixen. Tech is voor deze jongens geen rocket science. Ze zorgen voor het beeld, licht en geluid tijdens samenkomsten en events. Voor input van goede output moet je bij hen wezen!
Jeugd & jongerenwerk
Zelf een kampvuur maken zonder aansteker of het vuur in dat jonge hart ontsteken met het evangelie? Dit team weet de goede balans te brengen tussen "de diepte ingaan" en ontspannen activiteiten.
Image
Image
Ondersteuning & organisatie
Loura en Dirma vormen het "externe" geheugen van de organisatoren en op de achtergrond zorgen ze ervoor dat de planning en de organisatie soepel verloopt. Hun competenties vullen elkaar naadloos aan!
Thema avonden
Als er een idee leeft! Dan geven deze duizendpoten het vorm. Of dit nu gaat om een ladies only of mannenavond. Met hun organisatietalent worden mooie avonden neergezet.
Image
Image
Organisatoren Bijbelavonden
Ga je de bijbelavonden volgen? Dan leer je deze sprankelende groepsleiders kennen! Vol enthousiasme begeleiden ze de avonden.
Communicatie
Deze dames vullen elkaar aan met hun complementaire skills. Waar Janneke wegwijs is in Adobe, Judith raad weet in contentontwikkeling, maakt Loura zich de digitale tools eigen en ontwerpt nieuwsbrieven.
    Image

    Onze missie! Jouw missie?