Ontmoeten?

Kom samen met christenen

Je bent van harte welkom! Een keer in de 2 weken op zondagmiddag is de bemoedigingssamenkomst. Aanbidding van God, woordverkondiging en ontmoeting staan centraal. Voor en na de samenkomst is er koffie en mogelijkheid elkaar te ontmoeten en vragen te stellen. Kom ook!
Check agenda
Image
“Het huis van God is de gemeente van de levende God. Het is een steunpilaar en een fundament van de waarheid." 1 Timoteüs 3:15
“Het huis van God is de gemeente van de levende God. Het is een steunpilaar en een fundament van de waarheid." 1 Timoteüs 3:15

Verschillende achtergronden? Dezelfde God!

Een gemêleerde groep mensen komt naar de samenkomsten. Je ontmoet kerkverlaters en randkerkelijken van verschillende christelijke stromingen, en mensen zonder christelijke achtergrond.

Van Opwekking tot Johannes de Heer? Alles tot zijn Eer!

We zingen liederen en psalmen uit verschillende tradities en achtergronden, onder begeleiding van zang en verschillende instrumenten, zoals gitaar, piano en accordeon.
Image
Image

Met de auto of benenwagen? Je plaats wordt niet overgeslagen!

Zo divers de groep is, zo divers zijn de locaties waar we de samenkomsten houden; binnen, buiten, in Lekkerkerk, Berkenwoude, Ouderkerk of Krimpen aan den IJssel. De samenkomst is vast een keer op fietsafstand bij jou vandaan!

Terugkijken op Youtube?

Ontmoet ons

Wil je weten waar de eerstvolgende samenkomst is of benieuwd naar de gastspreker? Sluit je direct aan in de groepswhatsapp.