Het is fijn om met elkaar de bijbel te onderzoeken en erover te hebben hoe je als christen verder kunt groeien. Met regelmaat bieden we diverse bijbelcursussen aan.

Onderzoeken, doorgronden & groeien

Samen strijden

De Romeinenbrief is één van de belangrijkste brieven in het nieuwe testament en bevat een schat aan rijkdommen over het evangelie. Een absolute must-read dus. Alleen hoe doorgrond je deze lange en vaak ook moeilijke brief? Met elkaar gaan we deze uitdaging aan tijdens de kernkrachtavonden.
Strijd mee

Samen groeien

Het is fijn om met elkaar de bijbel te onderzoeken en erover te hebben hoe je als christen verder kunt groeien. Voor geestelijke groei is onderwijs en toerusting essentieel. Daarom biedt Hart voor de Krimpenerwaard de cursus “Geestelijke Groei” aan. In een groep behandelen we circa 23 thema’s.
Groei mee

Samen nadenken

Is er meer? Wie is Jezus? Ontdek het christelijk geloof en verdiep je erin met de Alpha-cursus. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met de bijbel. Elke bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, ontmoeten, ontdekken. Wil jij graag ook meer weten over God?
Ontdek meer