Met een team van ondertussen meer dan 25 vrijwilligers bieden we plekken van ontmoeting, bemoediging en geestelijke groei. 

Ontmoet christenen en zoekers in jouw omgeving

Samen komen

Op zoek naar ontmoeting en bemoediging? Kom naar de bemoedigingssamenkomst, je bent van harte welkom! Dit is een laagdrempelige bijeenkomst op de zondagmiddag (1x in de 2 weken). Aanbidding van God, woordverkondiging en ontmoeting staan centraal. Voor en na de samenkomst is het mogelijk koffie te drinken en elkaar te ontmoeten.
Ontmoet ons

Samen groeien

Het is fijn om met elkaar de bijbel te onderzoeken en erover te hebben hoe je als christen verder kunt groeien. Voor geestelijke groei is onderwijs en toerusting essentieel. Daarom biedt Hart voor de Krimpenerwaard de cursus “Geestelijke Groei” aan. In een groep behandelen we circa 23 thema’s. Met elkaar hebben we het onder andere over geloofszekerheid.
Groei mee

Samen nadenken

Is er meer? Wie is Jezus? Ontdek het christelijk geloof en verdiep je erin met de Alpha-cursus. Op Alpha maak je op een laagdrempelige manier kennis met de bijbel. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, ontmoeten, ontdekken. We starten regelmatig nieuwe Alpha-groepen. Wil jij graag ook een Alpha-cursus volgen en meer weten over God? Kom erbij.
Ontdek meer