Met God

Met elkaar

We geloven in de kracht van het gezamenlijk gebed. Elke zaterdagmorgen komen we samen in een ruime zaal aan de Stormpolderdijk 6 in Krimpen aan den IJssel om te bidden. Tweewekelijks is in Berkenwoude op de maandag een moment voor gebed. Bid jij mee?
Check agenda
Image

Stille tijd

Tweewekelijks op de maandag in Berkenwoude en elke zaterdagmorgen in Krimpen aan den IJssel is er moment voor gebed. Je kunt in- en uitlopen wanneer je wilt!
Zaterdagmorgen - Krimpen
Elke zaterdagmorgen komen we samen in een Stormpolderdijk 6 in Krimpen aan den IJssel om te bidden. Je bent welkom tussen 6.30 en 8:30.
Maandagavond - Berkenwoude
Om de 2 weken bidden we op de maandagavond aan het Westeinde 30 in Berkenwoude. Bid mee met ons tussen 20.00 en 21.30.
“Wees over niets bezorgd, maar vraag in alle omstandigheden aan God wat u nodig hebt en dank Hem in uw gebeden." Fillipenzen 4:6-7
“Wees over niets bezorgd, maar vraag in alle omstandigheden aan God wat u nodig hebt en dank Hem in uw gebeden." Fillipenzen 4:6-7
Bidden is een vanzelfsprekendheid in tal van bijbelverhalen; Daniel die bidt voor zijn vervolgde volk, Jona die smeekt om redding in de buik van de vis of Paulus die vraagt om inzicht in Gods liefde. Zijn stille momenten voor jou een vanzelfsprekendheid? Kun je de verleiding weerstaan van je telefoonmeldingen of van die nieuwe aflevering op Netflix?
Gebed is hard nodig. Voor jou, voor je naasten, voor de Krimpenerwaard. Als we ergens onze inspiratie voor gebeden kunnen halen, dan is het wel de Bijbel. Jezus heeft ons zelfs een gebed geleerd, het Onze Vader. Samen bidden we voor de overheid, de jongeren, de huwelijken en de mensen in onze regio die Jezus niet kennen.
Image

Bid mee

Blijf op de hoogte van het volgende gebedsmoment via de Gebedswhatsapp, een app-groep waarin alleen beheerders een bericht kunnen plaatsen.