Kamperen

Voor en met jongeren

Hé jij! 1 en 2 september is er weer een tof jongerenweekend in Berkenwoude op het terrein van Boom Tweewielers. Pak je sportieve schoenen mee én je bijbel. Het wordt een leuke tijd met je leeftijdsgenoten met uitdagende activiteiten en fijne bijbeloverdenkingen. Zet 'm in je agenda. Meld je snel aan! Indien aanmelden via het formulier niet lukt of je ontvangt geen bevestiging in je mail, mail je aanmelding naar info@hartvoordekrimpenerwaard.nl.
Aanmelden
Image
Kampvuur & marshmallows, gezelligheid & ontmoeting, bijbel & overdenkingen, poldersporten & vijfkamp, kamperen & slapen(?)

Ga over de streep en doe mee

Niet bang om nat of vies te worden? We gaan iets actiefs doen en natuurlijk ontbreken de oerboerse poldersporten niet middenin het Groene Hart. Met elkaar gaan we het spel "Over de streep" spelen en staan we stil bij het evangelie. Na het weekend ruik je gegarandeerd naar rook, want de beste gesprekken ontstaan met elkaar om het kampvuur :-).

Wat neem jij mee?

Een goed humeur en een flinke dosis aan energie ;-). En vergeet je kampeerspullen niet, zoals een tentje en een matje. Je kunt op het terrein douchen.

Waar en wanneer?

1
Datum
1 september - 2 september 2023
2
Tijden
Van vrijdag 17:00 tot zaterdag 16:00
3
Locatie
Terrein Boom Tweewielers Oosteinde 8, 2825 AH Berkenwoude
4
Bijdrage
Bijdrage: € 20 (zijn de kosten bezwaarlijk, graag mailen naar info@hartvoordekrimpenerwaard.nl)

Sfeerimpressie 2022

Deel de flyer en verspreid dit event als een "lopend vuurtje"

Image

Kampeernacht - Cross the Line