Sta op!

Back to the basics

Ontdek Gods verlangen voor jou als man en vader. Dustin Renz komt naar Nederland om ons hier meer over te vertellen! Kom naar de mannenavond op maandag 20 juni 20:00 in het Cultuurhuis in Krimpen aan den Lek.
Zet 'm in de agenda
Image
"Mannen, heb uw eigen vrouw lief, zoals ook Christus de gemeente liefgehad heeft en Zich voor haar heeft overgegeven" - Efeze 5:25

Wie ben jij als man en vader?

Het ontgaat veel mannen vandaag waarom ze op aarde zijn. Vrouwen voelen zich genoodzaakt in het gat te stappen wat de man niet invult, met alle gevolgen van dien, inclusief het om zeep brengen van het Bijbelse model voor het huwelijk. De relatie tussen man en vrouw moet een spiegel zijn van de relatie tussen Christus en zijn gemeente. Hoe ga je hier in de praktijk mee om in een samenleving waarin van vrouwen steeds meer wordt verwacht dat ze hun eigen boontjes moeten kunnen doppen en man en vrouw elkaar niet nodig lijken te hebben? Luister, praat en denk mee op 20 juni in het Cultuurhuis.

Spreker Dustin Renz

Dustin Renz is de directeur van Make Way Ministries, een non-profitorganisatie in de USA die als doel heeft om de wereld door het Evangelie te zien veranderen. Hij kent een bewogen leven en kan getuigen van Gods bevrijdende kracht van verslavingen waarin hij diep verstrikt was geraakt. Dustin woont in de USSA, Ohio met zijn vrouw en drie dochters.

Waar en wanneer?

1
Datum
20 juni
2
Start
Inloop 19:30 - 20:00
3
Locatie
Cultuurhuis Krimpen aan den Lek, De Markt 201, 2931EC

Mannenavond - 20 juni