Warmte?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en warmte

Het opwarmen van je huis of het hebben van een (warme) maaltijd is niet vanzelfsprekend meer. Steeds meer mensen bezuinigen of komen niet meer rond. Misschien heb jij die zorgen ook of ken je deze mensen. Met Samen Warmte Delen kun je op een laagdrempelige manier met elkaar optrekken. Samen koken en eten, bordspellen doen bij de haard of gewoon een praatje maken met een kop warme koffie. De kleinste dingen kunnen van grote betekenis zijn voor een ander! Deel je mee?!
Image

Samen delen we de warmte

We stellen graag onze huizen open in de avonden om de warmte van het samenzijn te delen, en ja, ook de warme maaltijd en de verwarming.
Door elkaar op te zoeken, naar elkaar te luisteren en voor elkaar te zorgen ontstaat er een atmosfeer in de straat waar iedereen zich welkom voelt.

Gedreven? Ga warmte geven!

Verlang jij naar een beweging in je straat waar mensen meer naar elkaar omkijken? Doe mee op een manier die helemaal past bij wie jij bent en wat jij goed kunt. Misschien sta je graag in de keuken, ben je dol op gezelschapsspellen of kun je goed luisteren. Denk eens na hoe je mensen in jouw omgeving het beste kunt helpen.

Van open huis naar vol huis, hoe doe je dat?

Uitnodigen

Bezorg in je omgeving een brief of plaats een post in de lokale Facebook- en WhatsAppgroep met een uitnodiging om bijvoorbeeld met elkaar te eten en een gezellig avond met elkaar te hebben. Je kunt onze voorbeeld uitnodiging downloaden en eenvoudig in Word bewerken.
Voorbeeld uitnodiging
Image
Image

Laat het ons weten!

Laat ons weten wat je gaat doen. We ondersteunen je graag door de data en regio op te nemen op de website en socialmedia kanalen.
Mail ons

Uit je comfortzone...

Het gaat niet vanzelf...
Je huis openstellen kan best een dingetje zijn... spannend... wie komen er? Loopt het wel? Met de komst van elektra, gas en beeldschermen zijn we steeds meer als individu gaan leven dan in verbinding met de buurt. Uit ervaring weten we dat de stap om je huis open te stellen groot is, maar na de eerste keer smaakt het vaak naar meer!
We nodigen je uit deze stap te maken en te ontdekken hoe je met de wijk voor elkaar klaar kunt staan. Stap uit je comfortzone en ga de uitdaging aan om in je wijk kennis te maken met de mensen om je heen...

Vragen? Vragen!

Heel graag staan we je te woord