Tussen koetjes en kalfjes, niet over koetjes en kalfjes

Over ons

Hart voor de Krimpenerwaard is een geloofsgemeenschap. We streven naar een “kom en zie” gemeenschap, waar de cultuur van het genadevolle evangelie aantrekkingskracht heeft midden in een cultuurloze en individualistische wereld. Wat Jezus voor ons heeft gedaan staat centraal. Vanuit de aan ons getoonde genade willen wij Hem volgen en gehoorzamen.  

Als gemeenschap weerspiegelen we de verschillende dorpsculturen van onze polder. We trekken samen op en leren van elkaar. We zijn geroepen om uit te gaan en de Krimpenerwaard te bereiken met het evangelie. We geloven erin om lokaal aanwezig te zijn in dorpen, kernen en wijken. 

Blob met foto2
Blob okergeel
Blob met blauw
Blub homepage
Blob met foto jongerenweekend

Een blijde boodschap

Van vergeving naar aanvaarding

Het genadevolle evangelie is de meest blijde en helende boodschap die je kunt horen. Je mag komen bij Jezus zoals je bent. Je wordt niet veroordeeld op je tekortkomingen, Jezus heeft die voor je weggewassen. Hij staat voor je in. Je hoeft Hem alleen maar aan te nemen als jouw Vader.  

Vanuit deze genade maken wij God groot tijdens de samenkomsten. De samenkomsten zijn er om elkaar te ontmoeten, te bemoedigen en te groeien in ons geloof. 

Samen groeien Samen zorgen

We maken ons hard in 't Groene Hart

Wil jij Jezus (beter leren) kennen? Als discipelen zijn we allen leerling van Jezus. We zijn lokaal aanwezig in dorpen, kernen en wijken met als doel om met elkaar de bijbel te onderzoeken en te groeien in waarheid, geduld, naastenliefde en volharding. 

Huiskring bij Dirma
Blob met blauw
Blob groen
Mask-Group-5.png
Group-7573.png
Bijbel markeringen
Bijbel maaltijd

Kennismaking christelijk geloof

Verdiep je in de bijbel met andere zoekers

Laagdrempelig en toegankelijk

Ben je nieuwsgierig naar de bijbel en naar de God van het christendom? Met de Kennismakingscursus Christelijk Geloof maak je op een toegankelijke en laagdrempelige manier kennis met het christelijke geloof. 

  • Wat staat er in de bijbel?
  • Is er bewijs dat Jezus heeft geleefd?
  • Wie is God?

Bij jou in de buurt

De cursus wordt gegeven in Bergambacht en Ouderkerk aan den IJssel. De cursus is een serie van 7 avonden, elke week 1 avond. Iedere avond begint met een gratis maaltijd, daarna kijken we een video en daarna is nog mogelijkheid voor gesprek. Alles is geheel vrijblijvend en gratis.