WEEK van gebed

Ezra 8 : 23 – Wij vastten en verzochten onze God hierom en Hij liet Zich door ons verbidden.


Van zaterdag 5 maart 2022 tot en met vrijdag 11 maart 2022 hopen we 7 dagen te gaan bidden en vasten voor de Krimpenerwaard.

Achtergrondinformatie
In de vastenweek is er iedere dag s` avonds een bijeenkomst, waar je opgebouwd, bemoedigd en versterkt wordt.  Alleen op de zondag en op de biddag (woensdag) gaan we er van uit dat je dit in je eigen gemeente viert. Dat vieren in je eigen gemeente past ook helemaal bij de visie van “Hart voor de Krimpenerwaard”. Onze visie is er niet op gericht om je van je eigen gemeente los te maken, maar juist om je te bemoedigen en aan te vuren om in je eigen gemeente actief te zijn. 

Ook is het mogelijk om in de vastenweek iedere ochtend een bemoediging van iemand uit de Krimpenerwaard te krijgen als YouTube-linkje. Dit filmpje duurt enkele minuten, en dat krijg je elke ochtend als je je opgeeft door hier te klikken.

Gezamenlijke afsluiting met maaltijd.
Als afsluiting van deze week hopen we op zaterdag 12 maart 2022 s` avonds met elkaar te eten. Heb je een gezin, dan lijkt het ons leuk als je bij het eten met je hele gezin komt, ook als de andere gezinsleden niet mee gevast hebben. Het is bedoeling dat iedereen iets klaar maakt zodat al deze verschillende gerechten een prachtige maaltijd vormen.

Voel je vrij
Voor alle activiteiten in deze week geldt: je kunt komen en weggaan wanneer je wilt. Je kunt bij elke activiteit van het begin tot het einde aanwezig zijn, maar je mag ook eerder of later binnenkomen, of halverwege weer vertrekken. Voel je hier vrij in en tot niets verplicht. Ook als je 1 of meer bijeenkomsten niet kunt, is dat natuurlijk geen probleem. Misschien kun je er maar 1 keer bij zijn, ook dan ben je van harte welkom.

Startsamenkomst met uitleg
Misschien heb je nog nooit gevast, (of gebeden) en vraag je je af waarom je dat zou doen. 
En misschien vraag je je af hoe je dat gaat doen, en of je dat wel vol kunt houden. Het antwoord daarop wordt uitgelegd op zaterdagochtend 5 maart tijdens de gebedssamenkomst, die begint om 06:00 uur s` ochtends, en eindigt rond een uur of 10:00 s` ochtends. De uitleg is om ca. 09.00 uur dus voel je niet verplicht om 06.00 uur al aanwezig te zijn. Mocht je nog twijfelen of je mee wilt doen, kom dan vrijblijvend naar die ochtend, dan kun je altijd nog besluiten of je meedoet. Koffie, thee of koud water is aanwezig in de zaal waar we samenkomen. 
 
Adres waar de meeste activiteiten plaatsvinden:  
Stormpolderdijk 6,  2921 LL Krimpen aan den IJssel. De ruimte is boven een showroom met 🛀zwembaden.  De deur is open. 
Heb je nog vragen of wil je iets delen, dan kun je altijd even appen of bellen met: 📞0614816895.