Over

Hart voor de Krimpenerwaard is een jong opgerichte groep christenen (oprichting juni 2020) met als verlangen plekken te bieden van onmoeting – bemoediging en geestelijke groei. We komen uit diverse Christelijke achtergronden en hebben het verlangen om christenen in de Krimpenerwaard samen te brengen rondom het Woord van God.
Ontmoeten
We faciliteren en organiseren plekken van ontmoeting zoals openluchtsamenkomsten, bemoedigingssamenkomsten en gebedsbijeenkomsten. De Bijbel is voor ons het onfeilbare Woord van God.

Bemoedigen
We geloven in samenkomsten waar de ontmoeting centraal staat. We zullen dan ook plekken te faciliteren waar dit mogelijk is.

De afgelopen periode zijn er diverse personen op ons pad gekomen welke geen lid zijn van een christelijke gemeente. We voelen ons geroepen juist met deze christenen op te trekken. Heb je zelf interesse om kennis te maken van het Christelijke geloof? Loop je met levensvragen? Neem gerust contact met ons op.

Onze belangrijkste plek van ontmoeting zijn de gebedssamenkomsten welke met één of twee wekelijkse regelmaat georganiseerd worden.

Groeien
Als christenen kunnen we samen veel van elkaar door middel van Gods Woord leren. Door bovenstaande zaken te faciliteren stimuleren we mede-christenen bezig te zijn in Gods Woord en in contact met God te zijn.

Mocht je over bovenstaande willen doorpraten neem dan gerust contact met ons op!