Strijd mee

Met de Romeinenbrief

De Romeinenbrief is één van de belangrijkste brieven in het nieuwe testament en bevat een schat aan rijkdommen over het evangelie. Een absolute must-read dus. Alleen hoe doorgrond je deze lange en vaak ook moeilijke brief? Met elkaar gaan we deze uitdaging aan tijdens de kernkrachtavonden. Kom ook!
Meld je aan
Image
"Maar in dit alles zijn wij meer dan overwinnaars door Hem Die ons heeft liefgehad." - Romeinen 8:37

Naar de kern van het evangelie

De Romeinenbrief bevat alle elementen van het evangelie. Alles komt aan de orde; vervulling van de wet door Christus, de (Joodse) wet, de zonde, het oude en nieuwe leven, geloven in God, een heilig leven leiden, doel van Jezus' komst en wat dat voor ons betekent in elk opzicht (geestelijk en fysiek). Tijdens de kernkrachtavonden doorlopen we de brief, oftewel: in 6 avonden gaan we naar de kern van het evangelie!

Onderzoek het Boek

We starten de avond ontspannen met koffie en kijken vervolgens een film van 20 minuten. Aan de hand van het filmfragment en een bijbelgedeelte bespreken we een aantal vragen. Na de avond is het onderzoeken nog niet klaar! Je krijgt materiaal mee naar huis waar je praktisch mee aan de slag kunt in je dagelijks leven, in combinatie met de bijbel. Wat je leest én leert kun je direct toepassen.

Voel je vrij, kom erbij!

De kernkrachtavonden zijn voor jong en oud! De avonden worden gehouden op Oosteinde 8 in Berkenwoude. De eerste avond start 25 april.

Overzicht Kernkrachtavonden

1
25 APRIL
Thema: Ons grote probleem
2
9 MEI
Thema: Gods ongelooflijke geschenk
3
23 MEI
Thema: Een voortdurende strijd
4
6 JUNI
Thema: Een verhaal dat door gaat
5
20 JUNI
Thema: De weg van Jezus
6
4 JULI
Thema: Het schip gemeenschap
7
7 JULI
Kampvuuravond – Wie is de motor in je leven?!

Aansluiten?